Personaliseer uw woning

Om uw woning aan te passen aan uw individuele wensen, bieden wij diverse opties aan. De mogelijkheden zijn onder andere:

Uitbouw woonkamer

Keuze uit een uitbouw van 120 cm, 180 cm

 of 240 cm.

vanaf € 11.250,-

Tuindeuren met twee zijlichten

Kies voor openslaande tuindeuren naar uw tuin.

vanaf € 3.300,-

Creëren van een vide tussen de begane grond en eerste verdieping

Als u voor een vide kiest, verandert de begane grond. De hal wordt verkleind waardoor de trap in de woonkamer komt. Op de 1e verdieping vervalt de overloop en wordt een tweede leefruimte gecreëerd. Vanuit deze extra ruimte heeft u uitzicht op de begane grond. De slaapkamers verplaatsen naar de 3e tweede verdieping, waardoor er een indeling zoals bij de optie ‘Zolderindeling’ ontstaat.

Vanaf € 12.900,-

Een vierde woonlaag

Als u voor een derde verdieping kiest, betekent dat er op de eerste verdieping een grote open leefruimte komt en op de 2e verdieping 3 slaapkamers en badkamer en de 3e verdieping een grote zolder met de technische installatie.

Vanaf € 43.000,-

Zolderindeling

Als u voor een zolderindeling kiest dan ontstaan er een overloop, techniekruimte en drie extra kamers.

€ 6.000,

Bent u geïnteresseerd in energiezuinigheid en wilt u graag uw steentje bijdragen aan het verduurzamen van onze maatschappij? Dan kunt u kiezen voor onze duurzaamheidsoptie.

Aanvullend op de eisen van het bouwbesluit bieden wij een duurzaamheidsoptie aan. Door middel van deze optie kunt ervoor kiezen om uw woning energiezuiniger te maken. De optie houdt in dat het ventilatie systeem wordt voorzien van warmte terug winning, de ramen worden voorzien van triple glas en dat er extra zonnepanelen worden geplaatst. Met deze optie is het mogelijk een Groenhypotheek aan te vragen bij de Rabobank. Dit houdt in dat u hyptheekrentekorting en extra financieringsruimte kunt krijgen. Deze duurzaamheidsoptie wordt aangeboden vanaf €15.100,-.