4 ruime Hofwoningen
Fase 4 (Type B)

Fase 4 komt met een fantastische uitbreiding van het Havenpark met 19 unieke woningen. De overgang van de stedelijke architectuur naar het groene park nabij het kanaal maakt het een opvallende wijk. Een verrassend nieuw en fris stukje Havenpark terwijl de bestaande Apeldoornse kenmerken van de wijk zichtbaar blijven.

De architectuur van de hofwoningen aan het Havenhof kenmerkt zich door de lagere gootlijn en geaccentueerde gevelvlakken. De hoekwoningen vormen de overgang naar de meer robuuste rand van de wijk.

Prijzen en mogelijkheden

De Hofwoningen variëren, compleet met badkamer en keuken, in prijs tussen € 272.500 – € 277.500 VON. Om de woning zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw wensen bieden we diverse opties aan, waarvoor je kunt kiezen.

Daarnaast kun je jouw woning naar eigen smaak af laten bouwen. Het sanitair en tegelwerk, de binnendeuren en de keuken zijn aan te passen op je individuele wensen. Het is ook mogelijk om extra elektra-aansluitingen aan te laten brengen of elektra punten te verplaatsen.