18 Stijlvolle appartementen

De appartementen worden gebouwd op de hoek van het Havenpark en de Stadskade. Vanaf het balkon heeft u uitzicht over het Apeldoorns Kanaal. Ieder appartement beschikt over een berging op de begane grond en een eigen parkeerplek op de gezamenlijke binnenplaats. De appartementen hebben bouwnummer 62 t/m 79.

Prijzen en mogelijkheden
De prijzen voor de Parkwoningen, compleet met badkamer en keuken, variëren tussen de €234.000,- en €315.000,- VON. In een gesprek met onze kopersadviseur worden de mogelijkheden om het appartement zo goed mogelijk aan te laten sluiten op uw persoonlijke wensen, besproken.

Daarnaast kunt u uw woning naar eigen smaak af laten bouwen. Het sanitair en tegelwerk, de binnendeuren en de keuken zijn aan te passen op uw individuele wensen. Het is tevens mogelijk extra elektra-aansluitingen aan te laten brengen of elektrapunten te verplaatsen.

Duurzaamheid

Het appartementencomplex wordt voorzien van zonnepanelen. Elk appartementen wordt voor een gelijk aandeel aansloten op deze zonnepanelen. Door zelf energie op te wekken valt de energierekening lager uit. Ook draagt u bij aan een duurzame toekomst.

Het duurzame appartementencomplex voldoet aan de voorwaarden voor de Rabobank Groenhypotheek. Als u één van de appartementen in Havenpark koopt, komt u in aanmerking voor deze hypotheek met een aantrekkelijke rentekorting. Voor meer informatie kunt u op de website van de Rabobank kijken, of contact opnemen met Rabobank Apeldoorn.

 Prijslijst & Verkoopbrochure Appartementen

 Inschrijfingsprocedure Appartementen

 Bekijk de interactieve kavelkaart