6 Riante Parkwoningen

De 6 riante Parkwoningen zijn te herkennen aan strakke gevelcontouren met speciale metselwerkverbanden. De woningen liggen aan het Havenpark en vormen zo de verbinding tussen de wijk en het Apeldoorns Kanaal. Vanuit uw woning heeft u uitzicht op het park, waar kinderen vrij kunnen spelen. Alle woningen hebben een tuin op het zuiden, die grenst aan een gezamenlijke binnenplaats met eigen parkeerplek. De Parkwoningen hebben bouwnummer 56 t/m 61.

Prijzen en mogelijkheden

De prijzen voor de Parkwoningen, compleet met badkamer en keuken, variëren tussen de €271.500,- en €299.500,- VON. Om de woning zo goed mogelijk aan te laten sluiten op uw wensen bieden we diverse keuzeopties aan. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een vide of een extra verdieping! De mogelijkheden worden beschreven op de pagina Opties Park/ Kadewoning.

Daarnaast kunt u uw woning naar eigen smaak af laten bouwen. Het sanitair en tegelwerk, de binnendeuren en de keuken zijn aan te passen op uw individuele wensen. Het is tevens mogelijk extra elektra-aansluitingen aan te laten brengen of elektrapunten te verplaatsen.

 Prijslijst & Verkoopprocedure Parkwoningen

 Inschrijfingsprocedure Appartementen

 Bekijk de interactieve kavelkaart