16 Ruime Hofwoningen

In fase 3 gaan de volgende 16 Hofwoningen in verkoop. Deze woningen bevinden zich aan het autovrije Havenhof: het gemoedelijke hart van de wijk, waar alle ruimte aanwezig is om te ontspannen. Vanuit de dakkapel heb je een prachtig uitzicht op het hof en ’s zomers stap je lekker met blote voeten het grasveld op. De woningen beschikken allemaal over een parkeerplek op de gezamenlijke binnenplaats. Vanaf daar kun je je eigen tuin bereiken. De Hofwoningen hebben bouwnummer 90 tot en met 105.

De architectuur van de woningen aan het Havenhof kenmerkt zich door de lagere gootlijn en geaccentueerde gevelvlakken. De hoekwoningen vormen de overgang naar de meer robuuste rand van de wijk.

Om de woning zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw wensen bieden we diverse opties aan, waarvoor je kunt kiezen.

Daarnaast kun je jouw woning naar eigen smaak af laten bouwen. Het sanitair en tegelwerk, de binnendeuren en de keuken zijn aan te passen op je individuele wensen. Het is ook mogelijk om extra elektra-aansluitingen aan te laten brengen of elektra punten te verplaatsen.