Havenpark hip én gemoedelijk

Havenpark is een klein wijkje met een grootse uitstraling. De buurt heeft een hele eigen sfeer: stads en modern, maar tegelijkertijd gezellig en vriendelijk. Denk je eens in: een moderne omgeving met fraaie herenhuizen en kadepanden, op loopafstand van het centrum, volop hippe koffietentjes en bijzondere winkeltjes in de buurt… Maar óók: een vanzelfsprekend praatje met de buren, samen wroeten in de gezamenlijke moestuin en kinderen die onbekommerd buiten spelen in de autoluwe buurt.

Tussen stad en kanaal
Havenpark vormt een schakel tussen de binnenstad en het kanaal en biedt je dus ook het beste van beide. Aan de ene kant de rust en ruimte van de waterkant met zijn fraaie oevers met riet en grasbermen, aan de andere kant de levendigheid van de stad met al haar voorzieningen en gezelligheid. Een goede cappuccino op een terrasje, heerlijk uit eten met vrienden, de trein naar de Randstad, het is allemaal op loopafstand!

Het beste van oud en nieuw
Havenpark ligt vlakbij de Freulebrug en het bekende appartementsgebouw Het Potlood. Tussen de moderne nieuwe herenhuizen en appartementen, vind je een karakteristiek Apeldoorns huisje, een landelijke moestuin en de voormalige Ambachtsschool waar nu onder andere hippe horeca in huist. Deze combinatie weerspiegelt perfect het bijzondere karakter van Havenpark. Levendig en gemoedelijk, stad en natuur, centraal en besloten: hier gaan die tegenstellingen in perfecte harmonie samen.